pizzeria sapori  930 122

comportament agresiv în trafic

Un tânăr agresiv i-a băgat în spaimă pe șoferi

Un tânăr agresiv i-a băgat în spaimă pe șoferi

Citiți și: Pitești. Scandalos: Aroganță în trafic – Cu TIR-ul pe linie continuă!

Un tânăr de 28 de ani a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea agresiv.

Acesta a fost indentificat de Polițiștii Biroului Rutier Pitești  în timp ce conducea conducea un autoturism pe str. Calea Bascovului din Pitești.

Citiți și: Pitești. Femeie însărcinată implicată în accident rutier

Potrivit raportului autorităților, individul a adoptat un comportament agresiv în timpul conducerii vehiculului, manifestat prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare.

Conducerea agresivă a fost observată de polițiști în timpul unei patrule de rutină.

Conform legislației în vigoare, comportamentul respectiv reprezintă o abatere de la normele de conduită pe drumurile publice, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și a pietonilor.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, după cum urmează:

S-a aplicat o amendă în valoare de 660 de lei.

De asemenea, a fost dispusă reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 1 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești care conducea un autorism pe str. Calea Bascovului din Pitești, adoptând un comportament agresiv în timpul conducerii autovehiculului pe drumurile publice, prin partinarea excesivă, în gol, a roților motoare.
Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Un tânăr agresiv i-a băgat în spaimă pe șoferi

Sursa: IPJ Argeș

Foto: descriptiv

Kaia 555×222
eurial 570×90