New Profesional Consult 930 x 122

furt

Un tânăr de 22 de ani și-a băgat vecinii în sperieți!

Un tânăr de 22 de ani și-a băgat vecinii în sperieți!

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Un tânăr de 22 de ani a fost încarcerat, acuzat fiind că a pătruns fără drept într-un imobil din Stoenești, de unde ar fi sustras bunuri.

Tânărul se afla deja sub măsura controlului judiciar, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

,,În ziua de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au pus în aplicare un Mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Câmpulung, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă față de un bărbat de 22 de ani, din Stoenești.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii martie a.c., bărbatul în cauză, care era cercetat într-un dosar penal, și de afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi pătruns fără drept într-un imobil din aceeași localitate, de unde ar fi sustras bunuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor a fost identificat bărbatul de 22 de ani.”, transmit polițiștii.

Un tânăr de 22 de ani și-a băgat vecinii în sperieți!

Păgubiții și-au recuperat cea mai mare parte a bunurilor.

 

Acestea au fost găsite de polițiști cu ocazia activităților de cercetare penală.

Ca urmare a acestor aspecte, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr au formulat o cerere de înlocuire a măsurii preventive.

Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90