NOR CURIER 930X122

furt

Un tânăr din Argeș a furat cu nemiluita și apoi s-a împăcat cu vânzătoarea

Un tânăr din Argeș a furat cu nemiluita și apoi s-a împăcat cu vânzătoarea. Aceasta este, pe scurt, povestea unui dosar în care procesul penal nu va mai avea, probabil, loc, fiindcă partea vătămată a căzut la pace cu suspectul.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În detaliu, IPJ Argeș precizează că, în cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua precedentă, prin distragerea atenției vânzătoarei, Florin S., de 18 de ani, din Curtea de Argeș, ar fi sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 4.000 de lei.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

În acest bilanț a fost cuprinsă și valoarea unei perechi de ochelari de soare, de firmă, de peste 1.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, a fost efectuată o percheziție la locuința celui în cauză, ocazie cu care prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere corespunzătoare, având în vedere că în cauză a intervenit împăcarea părților.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3