furt

Un tânăr din Argeș a furat cu nemiluita și apoi s-a împăcat cu vânzătoarea

Un tânăr din Argeș a furat cu nemiluita și apoi s-a împăcat cu vânzătoarea. Aceasta este, pe scurt, povestea unui dosar în care procesul penal nu va mai avea, probabil, loc, fiindcă partea vătămată a căzut la pace cu suspectul.

Citiți și: Unei argeșence i s-au furat bagajele într-un magazin

În detaliu, IPJ Argeș precizează că, în cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua precedentă, prin distragerea atenției vânzătoarei, Florin S., de 18 de ani, din Curtea de Argeș, ar fi sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 4.000 de lei.

Citiți și: Video: ATV-uri furate din Germania, ascunse într-o gospodărie din Călinești

În acest bilanț a fost cuprinsă și valoarea unei perechi de ochelari de soare, de firmă, de peste 1.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, a fost efectuată o percheziție la locuința celui în cauză, ocazie cu care prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere corespunzătoare, având în vedere că în cauză a intervenit împăcarea părților.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441