930 x122 grota rece

accidentati

Un tânăr din Călineşti s-a tăiat cu motofierăstrăul la cap

Pe parcursul zilei trecute, echipajele SMURD din Argeş au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale și pentru a transporta ulterior la spital trei persoane care s-au rănit pe timpul unor activități gospodărești.

Citiți și: Argeș. Incident șocant! Un bărbat este transportat la spital

Toate cele trei cazuri au avut loc în jurul prânzului. În primul dintre acestea, un bărbat cu vârsta de 32 de ani a ajuns la spital, după ce s-a tăiat la cap cu un motofierăstrău. Incidentul a avut loc la Călineşti.

„Bărbatul a fost preluat, conștient, din localitatea Călinești, având o plagă tăiată accidental la cap de un motofierăstrău”, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: S-A TĂIAT CU TOPORUL!

Un alt accident casnic a avut loc în Mălureni, unde un bărbat în vârstă de 71 de ani s-a tăiat accidental cu polidiscul la piciorul stâng.

În fine, la Şuici, un alt bărbat de 61 de ani din localitatea Șuici, tăiat accidental tot cu polidiscul – de această dată la mâna stângă, a ajuns la spital.

Per ansamblu, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 46 cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în trei dintre acestea, intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3