NOR CURIER 930X122

campion național

Un tânăr instituționalizat, campion național la Lupte!

Un tânăr instituționalizat, campion național la Lupte!

Citiți și: DOLIU ÎN ARGEȘ: A MURIT UN CAMPION NAȚIONAL

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș anunță că un tânăr instituționalizat, Ionuț Sandu, de la CTF Găvana Pitești, a fost medaliat cu aur, categoria 67 kg, la Campionatul României de Lupte, organizat la Putna.

Drumul lui Ionuț a început la CSCD Rucăr. În anul 2014, Ionuț a ajuns la CTF Găvana Pitești.
Acum, la cei 18 ani ai săi, împliniți anul trecut în luna noiembrie, Ionuț își face planuri de viitor.

„După terminarea Liceului cu Program Sportiv, vreau să merg la facultate, specializarea Kinetoterapie. În același timp, îmi doresc să am jobul meu și, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să profesez ca agent de securitate la Penitenciar”, spune Ionuț.

De luptele greco-romane s-a apucat în urmă cu șase ani, la îndrumarea Mihaelei Dragu, asistent social în cadrul D.G.A.S.P.C Argeș, care l-a susținut îndeaproape.

Ionuț Sandu are titluri multiple, de la campion național la copii, la campion național, la juniori. A câștigat, de asemenea, titluri naționale și internaționale la individual, dar și titluri de echipă, alături de colegii săi de la Clubul Sportiv Municipal- Pitești, la care activează.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3