New Profesional Consult 930 x 122

CSU Suceava

Un tânăr sportiv care a jucat și în România a murit sub dărâmături în Turcia

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort sub ruinele casei sale din Turcia, în urma cutremurului provocat săptămâna trecută.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

Vestea a fost confirmată și de către Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care a postat un mesaj de condoleanțe pe Facebook. Potrivit impresarului său, sub dărâmături au fost găsite și trupurile băiețelului și soției lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni, mai notează sursa citată.

Citiți și: Din nou cutremur în țară!

„Decesul sportivului a fost confirmat și de Federația Turcă de Handbal. „Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. După despărțirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onorați că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace.”, este mesajul postat pe Facebook de Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Ultimul bilanț al victimelor arăta că peste 30.000 oameni și-au pierdut viața în Turcia și Siria, după seismele puternice.

Sursă foto articol: Facebook Clubul Sportiv Universitar din Suceava

Sursă foto: digi24.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90