EcoMoto 930×122

Arges

Un temut criminal în serie din Argeș ar putea fi liber în curând

Un temut criminal în serie din Argeș ar putea fi eliberat din închisoare. Este vorba despre Iulian Ţigănilă, din localitatea Ungheni.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Chiar dacă bărbatul a fost condamnat la detenție pe viață, judecătorii i-au înlocuit pedeapsa. Potrivit noii sentințe, acesta s-a ales cu doar 25 de ani de închisoare.

Un temut criminal în serie din Argeș ar putea fi liber în curând

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Astfel, bărbatul urmează să fie liber curând dacă nu se va schimba această decizie la contestație, notează antena3.ro.

Acest lucru este posibil deoarece acesta şi-a ispășit deja fracția necesară pentru a putea cere eliberarea condiționată.

Iulian Țigănilă a fost denumit al doilea Rîmaru al României, fiind acuzat de săvârșirea a cel puțin șapte crime. Acesta își alegea victimele după un anumit tipar: persoane care aveau patima alcoolului şi locuiau singure.

Bărbatul le otrăvea și apoi le fura toate bunurile. Cadavrele erau apoi aruncate în fântâni sau în canale de irigaţii.

Din bunurile și banii câștigați acesta își plătea ulterior ”alibiurile”. Mai exact, Țigănilă plătea cu băutură indivizi care ulterior declarau că au văzut victimele în viață.

Foto descriptiv: arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90