SMART KIDS 930X122

transport agabaritic

Un transport agabaritic trece prin Argeș

În perioada 26.04.2023 – 29.04.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul care va trece prin Argeș.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Traseul este următorul:

Constanta Poarta 7 – DNA4 – DN3 – Murfatlar – DN22C – Medgidia – DN2A – Giurgeni – DN2A – Țăndărei – DN2A – Urziceni – DN2 – Centura Sud București –A1 – Intersecție A1/DJ503(Catanele).

Citiți și: Patru zile de restricții de circulație pe autostradă și un oraș extrem de important!

Vehiculul transportă o structură metalică.

„Lățimea maximă a vehiculului este 4,85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.”, transmite CNAIR.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90