NOR CURIER 930X122

accident

Un turc s-a răsturnat cu TIR-ul în Argeș. Poliția: Nu a adaptat viteza în curbă!

Update 3: Un turc s-a răsturnat cu TIR-ul în Argeș. Poliția: Nu a adaptat viteza în curbă!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, de cetățenie turcă, care conducea un ansamblu rutier, circulând din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la ieșirea din curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de deplasare.

În urma evenimentului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, a precizat Poliția Argeș.

Update 2: 

Poliția, date despre accidentul de pe DN 7. Traficul este dat peste cap

Din primele date, conducătorul autocamionului ar fi fost rănit ușor, anunță IPJ Argeș.

Traficul este afectat pe o bandă, pe sensul de mers către Pitești. De asemenea, în urma evenimentului rutier au rezultat scurgeri de combustibil de la rezervorul capului tractor.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru primele măsuri, urmând să fie efectuată cercetarea locului evenimentului rutier, în vederea stabilirii cauzelor producerii acestuia

Update 1: ISU Argeș anunță oficială că accidentul s-a produs în comuna Cotmeana.

Este vorba despre un autotren care s-a răsturnat.

„Intervin pompierii de la Detașamentul Pitesti cu o autospecială de interventie, o autospecială de descarcerare, alături de un echipaj SAJ”, precizează sursa citată.

Poliția, date despre accidentul de pe DN 7. Traficul este dat peste cap

Știrea inițială: Un grav eveniment rutier a avut loc cu puțin timp în urmă.

Accidentul s-a produs pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona Dealul Negru, potrivit surselor ePitești.

 

Un TIR s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Inclusiv o autospecială de la descarcerare ar fi fost trimisă la fața locului, mai spun sursele noastre.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3