SMART KIDS 930X122

aer

Un val de aer polar loveşte România

Un val de aer polar loveşte România

Citiți și: Șoferii vor fi supravegheați din aer!

Vremea se răceşte accentuat în următoarele zile. Temperaturile scăzute sunt aduse de un val de aer polar care loveşte ţara noastră. Meteorologii anunţă ninsori în est şi parţial în centru şi mai ales ploi în sud.

Precipitaţii vor fi în fiecare zi, dar în general slabe aşa că nu va mai fi risc de inundaţii. La altitudini mari stratul de zăpadă va continua să crească uşor.

Citiți și: Școli dotate cu aparatură de măsurare a calității aerului

La munte va ninge. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei şi la munte, cu viteze mai mari pe litoral şi în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, peste 50-60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade Celsius, iar cele minime între -7 şi 2 grade Celsius.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90