930 x122 grota rece

RAIFFEISEN BANK

    Una dintre cele mai mari bănci din România, anunț important pentru clienți!

    Pentru prima oară în câțiva ani, una dintre cele mai mari bănci din România – Raiffeisen Bank, introduce dobânzi semnificativ mai mari la depozitele în lei, notează Playtech.ro

    Citiți și: Una dintre cele mai mari bănci din România anunță o schimbare importantă!

    În momentul de față, cea mai ridicată dobândă plătită de filiala românească a grupului austriac este de 6% pe an.

    „Continuăm consilierea şi încurajarea clienţilor să-şi creeze o rezervă financiară sănătoasă şi să economisească pentru planurile pe termen scurt şi mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanţi pentru clienţii noştri şi pentru nevoile lor financiare.

    Totodată, prin această creştere, ne dorim şi reducerea impactului negativ, indus de inflaţia în creştere, asupra disponibilităţilor clienţilor noştri”, a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank, conform Agerpres.

    Important de precizat este faptul că această creștere se aplică tuturor depozitelor la termen, în lei, dedicate persoanelor fizice.

    Foto descriptiv: Playtech.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90