930×122 CAPRA 5

RAIFFEISEN BANK

Una dintre cele mai mari bănci din România anunță o schimbare importantă!

Una dintre cele mai mari bănci din România anunță o schimbare importantă!

Citiți și: Banca Raiffeisen, mesaj important pentru toți clienții!

Raiffeisen Bank România anunț important pentru clienți. Începând cu data de 8 aprilie, va implementa o limită lunară de 10.000 euro pentru operațiunile de schimb valutar efectuate în Smart Hour.

Aceasta înseamnă că totalul tranzacțiilor de schimb valutar în Smart Hour, pe durata unei luni calendaristice, nu poate depăși suma de 10.000 euro sau echivalentul în alte valute.

În afara intervalului Smart Hour, aplicația va afișa cursul de schimb valutar aplicabil tranzacției. La fel se va întâmpla și în cazul în care limita de 10.000 euro este atinsă. Astfel, clientul va putea decide dacă dorește să efectueze schimbul valutar la acest curs.

În 2019, Raiffeisen Bank a introdus în România programul Smart Hour. Acesta permite clienților să beneficieze de schimb valutar la cursul BNR timp de o oră pe zi, de luni până vineri.

Una dintre cele mai mari bănci din România anunță o schimbare importantă!

Inițiativa face parte din eforturile băncii de a promova noile aplicații de mobile banking și internet banking, notează Profit.ro. Adică Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Anul trecut, Raiffeisen Bank a înregistrat în România un profit de 1,7 miliarde lei, în creștere cu 39% față de anul anterior.

Activele totale ale băncii au depășit 70 miliarde lei, înregistrând o creștere de 13%. Veniturile totale au înregistrat, de asemenea, o creștere de 16% în 2023.

Totodată, banca raportează și o creștere de patru ori a numărului de conturi deschise prin aplicația digitală. Vorbim și de o creștere de două ori a creditelor de consum acordate prin intermediul aplicației mobile.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: tomisnews.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90