Donaris 930 x 122

furt

Unei argeșence i s-au furat bagajele într-un magazin

În cursul zilei de ieri, 14 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din localitate, că în timp ce se afla la un magazin din Topoloveni, o persoană necunoscută i-ar fi sustras plasele în care avea cumpărături, din zona de bagaje a unui magazin.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Conform IPJ Argeș, polițiștii s-au deplasat la sediul agentului comercial, unde, pe baza imaginilor de la sistemul de supraveghere al magazinului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care și-a însușit bunurile în cauză.

În urma activităților, polițiștii au identificat un bărbat de 60 de ani, din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița, iar cu ocazia efectuării controlului bagajelor aflate asupra acestuia, bunurile aparținând persoanei vătămate au fost recuperate și restituite.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Cercetările continua, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv: Adevărul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3