EcoMoto 930×122

accident

UNIVERSITATEA PITEŞTI E ÎN DOLIU

Ionuţ Robert, în vârstă de 19 ani, student în anul I la Universitatea Piteşti, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident care a avut loc duminică seara în Buzău.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Un camion încărcat cu cherestea a izbit în plin un microbuz care staționa din cauza unor defecţiuni tehnice și care transporta echipa de handbal masculin CSU Târgovişte. Pe unul dintre scaunele din spate stătea şi studentul de la UPIT, aflat la primul său meci sub tricoul echipei târgoviștene. Se mutase de pe locul din faţă, pe care se așezase inițial, pe unul din spate pentru că îşi dorea să se odihnească.

Atât profesorii, cât şi colegii lui de la facultate sunt în doliu. Au numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuţ. Ieri s-au rugat cu toţii şi au aprins lumânări la un altar special amenajat în incinta Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. (Foto: Captură video upitmedia.ro)

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90