NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: 3 DINTR-O LOVITURĂ. ACCIDENT ÎN PITEȘTI

UPDATE: 3 dintr-o lovitură. Accident în Pitești. Un șofer în vârstă de 37 de ani, din Pitești, care conducea un Volkswagen dinspre Centru către DN 65B, nu a păstrat o distanță suficientă în mers și a lovit autoturismul din fața sa, o Skoda.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În urma impactului, Skoda, la volanul căreia se afla un bărbat de 36 de ani, din Mioveni, a fost proiectată într-un Matiz. Șoferul Matizului, un bărbat de 30 de ani, din comuna Albota, a fost rănit, dar ușor. Polițiștii rutieri veniți la fața locului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Calea Craiovei, în zona bisericii „Sfântul Ilie”.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi rănită.

La fața locului intervin un echipaj cu o ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri cu o autospecială. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90