New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU 3 MAȘINI

UPDATE: Accident cu 3 mașini. Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-a produs după ce un bărbat (în vârstă de 27 de ani din Slatina, județul Olt), în timp ce circula cu autoturismul către București, nu ar fi păstrat viteza corespunzătoare și ar fi lovit autoturismul din față.

Citiți și: Argeș: Minune după Paște – Dumnezeu îi întinde mâna unui copil de 14 ani lovit de TIR

Al doilea autoturism, condus de un tânăr (de 21 de ani, din comuna Valea Danului), a fost proiectat într-un Volkswagen condus de un cetățean bulgar (în vârstă de 27 de ani).

În urma accidentului, informează ISU Argeș, o femeie (de 30 de ani, din comuna argeșeană Cicănești), a fost rănită ușor. Echipajul SMURD a transportat-o la spital. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Argeș: Pieton lovit de mașină, ACUM!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute la kilometrul 97 al autostrăzii București – Pitești, pe sensul de mers către Capitală.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost implicate trei autoturisme. Accidentul s-ar fi soldat cu o persoană rănită.

La fața locului intervin un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3