NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU 6 VICTIME

UPDATE: Accident cu 6 victime. ISU Argeș informează că 6 persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care și un copil. Victimele au fost preluate de 5 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș și de un echipaj SMURD. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

De asemenea, potrivit primelor informații ale Poliției argeșene, accidentul a avut loc pe DN 67B, pe sensul de mers către Pitești. Un autoturism care nu ar fi păstrat distanța regulamentară ar fi lovit o altă mașină care circula pe aceeași direcție de mers. 

Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de circulație.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe raza comunei argeșene Moșoaia, în satul Smeura.

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 4 persoane ar fi rănite.

Intervin 2 echipaje de la ambulanță, un altul SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90