930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIMĂ

UPDATE: Accident cu victimă. Victima, o piteșteancă în vârstă de 39 de ani, a refuzat să fie transportată la spital, precizează ISU Argeș. A fost rănită ușor. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Este vorba de șoferița autoturismului, șoferiță care, potrivit Poliției Județene, a pierdut controlul asupra volanului din cauza neadaptării vitezei.

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, în zona Clucereasa din orașul Mioveni.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care furnizează informația, un autoturism a intrat în glisieră. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, transmite sursa citată.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. Vom reveni cu detalii. (Sursă foto: ISU Argeș)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3