NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN ARGEȘ

UPDATE: Accident cu victime în Argeș. Poliția Argeș informează că accidentul s-a produs după ce un tânăr de 20 de ani, din comuna Mihăești, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan dinspre Câmpulung Muscel către Pitești, nu s-ar fi asigurat când a intrat pe drumul național.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Loganul a fost lovit de un autoturism Skoda, al cărui șofer, în vârstă de 63 de ani, din comuna Lerești, a depășit pe linie continuă.

Șoferul Loganului și pasagera de pe scaunul din dreapta față din Logan, în vârstă de 29 de ani, din Mihăești, au fost răniți și transportați la spital pentru investigații, precizează sursa citată. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza satului Rădești al comunei argeșene Stâlpeni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, două persoane ar fi rănite.

La fața locului intervin un echipaj cu ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri cu o autospecială. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90