Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN PITEȘTI. PERSOANĂ INCONȘTIENTĂ

(UPDATE ORA 15:55): Poliția Argeș informează că accidentul s-a soldat cu șase persoane rănite. Dintre acestea, patru (doi bărbați și două femei) au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Conform sursei citate, vinovat este un șofer în vârstă de 28 de ani din Pitești. Aflat la volanul unui autoturism, acesta nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o parcare. Mașina a lovit un alt autoturism, condus regulamentar dinspre cartierul Prundu către cartierul Craiovei de un piteștean de 40 de ani. 

În urma impactului, a doua mașină a fost proiectată pe contrasens într-un al treilea autoturism, condus din sens opus de un barbat de 41 de ani, din Ploiești.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Bucovina din municipiul Pitești, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, au rezultat cinci victime: una este inconștientă și a fost preluată de un echipaj cu ambulanță SMURD, iar celelalte, conștiente, au fost preluate de alte două echipaje de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3