930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT. FEMEI DUSE LA SPITAL

UPDATE: Accident. Femei duse la spital. Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, între un autoturism Peugeot și o Skoda. Șoferița Peugeot-ului (o femeie de 51 de ani din Câmpulung), în timp ce conducea dinspre Câmpulung către Brașov, la intersecția cu strada Cuza-Vodă, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

A lovit autoturimsul Skoda, care se deplasa dinspre Brașov spre Câmpulung, autoturism care era condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Valea Mare Pravăț.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite și transportate la spital: șoferița autoturismului Peugeot (a suferit un traumatism la coloana cervicală) și o femeie de 38 de ani din comuna Valea Mare Pravăț, pasageră în Skoda (care a suferit un traumatism cranio cerebral).

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puține minute pe raza municipiului Câmpulung Muscel.

Potrivit Poliției Argeș, sunt persoane rănite. Vom reveni cu amănunte.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90