EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. CHEMATĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident grav. Chemată Descarcerarea.

Citiți și: Argeș: Minune după Paște – Dumnezeu îi întinde mâna unui copil de 14 ani lovit de TIR

ISU Argeș informează că cele două persoane (un bărbat de 64 de ani și o femeie de 67 de ani, ambii pasageri în autoturism) au fost descarcerate. Cei doi au fost scoși din mașină, conștienți, și transportați la spital. Aveau traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie lombară și dureri toracice.

Șoferul autoturismului a fost și el preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la spital. 

Citiți și: Argeș: Pieton lovit de mașină, ACUM!

În autocar se aflau 30 de persoane, dintre care 13 copii. Nimeni din autocar nu a fost rănit. Cauza accidentului urmează să fie stabilită. 

Un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule (un autoturism și un autocar) s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Prislopul Mare al comunei argeșene Drăganu.

Potrivit Inspectoratului Pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, trei persoane (toate din autoturism) ar fi rănite, dintre care două sunt încarcerate.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un altul cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, un altul de prim ajutor și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90