930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV, CU VICTIME

UPDATE (ORA:11:30): ISU Argeș precizează: 

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

-una dintre femei, de 41 de ani, a suferit un traumatism toraco-abdominal și fractură la mâna dreaptă, fiind preluată de un echipaj SMURD de prim ajutor;

-o altă femeie, de 43 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism la coloana cervicală și ecoriații pe față, fiind preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă;

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

-o a treia femeie, de 44 de ani, cu dureri la cap, gât și torace, a fost preluată de un echipaj SMURD de prim ajutor;

Ceilalți 3 răniți, respectiv bărbații din Opel, au fost preluați de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE (ORA 9:30): Potrivit Biroului de Presă al Polției Argeș, accidentul s-a produs după ce o șoferiță (în vârstă de 43 de ani, din Pitești), în timp ce conducea un autoturism Ford pe direcția Pitești – Vedea, ar fi depășit o coloană de mașini fără să se asigure.

Pe contrasens, mașina sa a lovit frontal un autoturism Opel, condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani din comuna argeșeană Uda. 

În urma impactului, 6 persoane au fost rănite: 3 femei (șoferița și două pasagere din Ford) și 3 bărbați (șoferul și pasagerii din Opel). Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE (ORA 8:50): Circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale. 

Acum: Accident grav, cu victime. Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 67B Piteşti – Drăgăşani, pe raza comunei argeșene Poiana Lacului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 6 persoane (3 bărbați și 3 femei) ar fi rănte. Niciuna dintre victime nu este încarcerată.

Un pompier de la Garda Vedea, plutonierul major Bogdan Ion Nica, în vârstă de 43 de ani, aflat în drum spre serviciu, a oprit și le-a acordat răniților primul-ajutor până la sosirea ambulanțelor.

Potrivit primelor informații, impactul dintre cele două mașini ar fi fost frontal, în urma pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autoturisme.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90