EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. DOI TINERI AU MURIT

UPDATE (ORA 1:05): Traficul rutier a fost deblocat. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE (ORA 23:45): ISU Argeș transmite că și al doilea pasager, în vârstă de 18 ani, a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel. Este în comă. A fost solicitat transferul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

UPDATE (ORA 23:30): Traficul rutier este blocat și la această oră. Potrivit Poliției Argeș, șoferul, un tânăr de 18 ani, din comuna argeșeană Godeni, nu avea permis de conducere.

Un accident de circulație în care au fost implicate un autobuz și un autoturism Opel s-a produs în această seară pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Schitu Golești.

În urma accidentului, un tânăr de 17 ani, pasager, a murit, iar alți doi au fost transportați în stare gravă la spital. Cei trei se aflau în autoturism.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD și două echipaje de ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate.

Accidentul s-ar fi produs după ce autoturismul, în timp ce se deplasa pe direcția Pitești către Câmpulung, ar fi lovit partea din spate a autobuzului. Autobuzul s-ar fi pus în mișcare de pe loc, din stânga sensului de mers Câmpulung-Pitești, fără să acorde prioritate, și a fost acroșat de autoturism. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în șanț. În autobuz nu se aflau pasageri. Traficul rutier în zonă este blocat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș și Poliția Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90