EcoMoto 930×122

accident

    Update: Accident grav în Argeş. Un minor de 16 ani, în stare critică

    Accident grav în Argeş. Un minor de 16 ani, în stare critică.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    UPDATE ORA 16.20: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, la pătrunderea pe DJ 659, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Ștefan cel Mare, care se deplasa pe direcția Mozăceni spre Stefan cel Mare.

    În urma coliziunii, al doilea autoturism (cel condus de tânăr), s-a răsturnat în afara carosabilului și a luat foc.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului dreapta față din al doilea autoturism (cel răsturnat), minor de 14 ani, din Ștefan cel Mare, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală în stare de inconștiență.

    Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a anunțat IPJ Argeș.

     

     

    UPDATE ORA 14.30: Accident grav în Argeş, comuna Slobozia. „O victimă, băiat de 16 ani , acesta se afla în stare gravă, a suferit multiple răni la nivelul corpului și este transportat la spital de către echipajul SAJ. Militarii asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la locului evenimentului”, precizează ISU Argeş.

    UPDATE ORA 13.55: Pompierii ISU confirmă că un autoturism a luat foc. O victimă este resuscitată în aceste momente. Victima ar fi un minor, a transmis IPJ Argeş.

     

    Ştirea iniţială – ora 13.41: Impact urmat de incendiu, persoană inconştientă

    „Accident rutier produs intre 2 turime , posibil o victima inconștientă în comuna Slobozia, intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, iar în sprijinul lor, intervine și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a anunţat ISU Argeş.

    În plus, surse ePiteşti ne-au transmis că unul dintre autoturisme a luat foc.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3