New Profesional Consult 930 x 122

Accident Craiovei

Update/Video: Accident grav în Craiovei. Pietonul lovit de mașină a murit

UPDATE ORA 22.10: Accident grav în Craiovei. „A fost declarat decesul pietonului, un bărbat de aproximativ 53 de ani”, a transmis IPJ Argeș.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

 

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

 

 

În urma accidentului, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la locului evenimentului, bărbatul a fost declarat decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

 

 

UPDATE ora 21.30: Victima a fost preluată de medici în stare de inconștiență. La fața locului este un echipaj SMURD. Bărbatul ar fi fost lovit de un autoturism Volkswgen, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani. Este posibil ca accidentul să se fi produs pe trecerea de pietoni, însă aceste aspecte vor fi lămurite de polițiștii care fac cercetări la locul evenimentului. Impactul s-a produs pe sensul dinspre Bradu către centrul Piteștiului.

 

 

Știrea inițială – ora 21.16

Accident grav în Pitești, cartier Craiovei. Un pieton a fost lovit de mașină și, din primele informații, este inconștient.

Polițiștii și echipajele de prim ajutor au fost sesizate prin telefon. Evenimentul rutier a avut loc pe Calea Craiovei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90