930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. INTERVINE DESCARCERAREA

UPDATE: Accident grav. Intervine descarcerarea. ISU Argeș precizează că accidentul s-a soldat cu 2 victime: șoferul, preluat de un echipaj SMURD, și pasagerul de pe scaunul din dreapta- față, care a fost rănit grav și a fost transportat de o ambulanță la spital. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, accidentul s-a produs după ce șoferul atoturismului care se deplasa pe direcția Râmnicu Vâlcea – Pitești, ar fi pierdut controlul volanului. Mașina a intrat pe contrasens și, ulterior lovindu-s de TIR. Traficul a fost reluat în condiții normale.

Poliția Argeș informează că un accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN 7 Pitești Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Impactul s-ar fi produs între un TIR și un autoturism. Traficul în zonă este blocat, precizează sursa citată..

De asemenea, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 2 persoane ar fi încarcerate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90