EcoMoto 930×122

accident

VIDEO: ACCIDENT GRAV LA LUNCA CORBULUI. DOUĂ PERSOANE ÎNCARCERATE ŞI UNA ARUNCATĂ PE ASFALT!

UPDATE 14.00: „Pasagerul din camion, preluat de ambulanţă cu suspiciune de fracturi la membrele inferioare. Şi victima din autoturism a fost transportată la spital. Victimele au fost preluate de către două echipaje SAJ Olt. Șoferul camionului a suferit atac de panica și a fost preluat de echipajul SMURD Argeș, pacientul refuzând transportul la spital”, transmite ISU Argeş.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

UPDATE: „Accidentul rutier este între un autoturism și un camion. În camion se afla două persoane încarcerate, iar din cealaltă mașină, o victimă se afla întinsă pe carosabil. Acum primește îngrijiri medicale. Pompierii si paramedicii SMURD lucrează pentru extragerea persoanelor din camion și pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Un accident rutier s-a produs în jurul orei 12.30, pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, sat Mârghia. Ar fi vorba de o coliziune puternică între un autoturism şi un autocamion.

„Posibil două victime, din care una încarcerată, conștientă. Intervin pompierii cu o autospeciala destinată descarcerarii, o autospecială de intervenție, o ambulanţă SMURD de prim ajutor și un echipaj din cadrul serviciului de ambulanţă județean.”, anunţă ISU Argeş.

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90