NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN ALBOTA. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident în Albota. Trimisă Descarcerarea. Poliția Argeș informează că accidentul a avut loc după ce șoferul (un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Craiova, județul Dolj) ar fi pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil din cauza oboselii. Mașina, care circula pe direcția Craiova – București, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În autoturism se afla și fiica șoferului, în vârstă de 28 de ani, tot din Craiova.

Descarcerarea a intervenit pentru a o scoate pe femeie din autoturism, precizează sursa citată. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru îngrijiri, șoferul fiind rănit ușor. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Albota.

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat într-un cap de pod. O persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3