New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN ARGEȘ. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE: Accident în Argeș. Victimă încarcerată. În urma accidentului, pasagerul din dreapta față, Marius N. (în vârstă de 20 de ani, din satul Bădești al comunei Pietroșani), a rămas încarcerat, potrivit Poliției Argeș. A suferit mai multe fracturi și, după descarcerare, a fost transportat la spital pentru îngriiri medicale.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Autoturismul, un Volkswagen Golf, era condus de un bărbat, Ion C., în vârstă de 31 de ani, din comuna argeșeană Corbi. Și el rănit, a fost transportat la spital. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Poliția va stabili cu exactitate în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DJ 731, pe raza comunei argeșene Pietroșani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un autoturism ar fi intrat într-un cap de pod. În urma impactului, două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată, mai precizează sursa citată. Din fericire, ar fi conștiente.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90