930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN BASCOV. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE 2: Șoferul descarcerat avea o plagă la piciorul stâng, traumatism toracic, escoriații la mâna stângă și dureri la coloana lombară, fiind transportat la spital. Celălalt șofer prezenta un traumatism clavicular, iar femeia, traumatisme abdominale și la coloana vertebrală și bazin. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE 1: Accident în Bascov. Trimisă Descarcerarea. În urma accidentului au rezultat trei victime: un bărbat de 64 de ani, din București (șoferul Daciei Logan, care a fost descarcerat), șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident (de 29 de ani) și soția acestuia din urmă, o tânără de 23 de ani, pasageră în Renault, ambii din comuna argeșeană Pietroșani.

Accidentul s-a produs, potrivit Poliției Argeș, după ce bucureșteanul, care conducea dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești, a depășit neregulamentar mai multe autoturisme și a lovit mașina Renault, condusă regulamentar din sens opus. Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în satul Valea Ursului al comunei argeșene Bascov. Potrivit primelor informații, două autoturisme ar fi fost implicate în accident, o Dacia Logan și un Renault.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite că o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare, un altul cu o autospecială cu apă și spumă și două echipaje cu ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, de la Detașamentul Pitești . Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto interior: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90