930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN LUNCA CORBULUI

UPDATE: Accident în Lunca Corbului. Accidentul s-a produs după ce șoferul unui Mercedes, un bărbat de 46 de ani (cetățean turc), în timp ce se deplasa pe direcția Pitești – Slatina, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens. A lovit un autoturism Volkswagen Golf, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din județul Dâmbovița.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Ulterior, Mercedesul a intrat și într-o autoutilitară Citroen, condusă de un bărbat de 41 de ani, din județul Olt. Contrar primelor informații, 2 persoane au fost rănite, nu 4. Șoferul și un pasager din Volkswagen au ajuns la spital. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ne informează Poliția Argeș.

Un accident rutier în care sunt implicate 2 autoturisme și o autoutilitară s-a produs cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, în comuna argeșeană Lunca Corbului.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Potrivit primelor informații, ar exista 4 victime.

Intervin un echipaj cu o autospecială, un echipaj SMURD, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două echipaje de la serviciul de ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90