930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI, CU VICTIME

UPDATE: Accident în Mărăcineni, cu victime. Accidentul s-a produs după ce șoferul TIR-ului, un bărbat de 44 de ani din comuna Rătești, în timp ce se deplasa dinspre Câmpulung către Pitești, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturism, care circula regulamentar tot pe sensul spre Pitești. 

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

TIR-ul a lovit în partea din spate autoturismul Audi, la volanul căruia se afla un șofer de 33 de ani din comuna Micești.

În urma impactului, două persoane (o femeie de 42 de ani și o minoră de 14 ani, ambele din Micești), pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, au fost rănite și transportate ulterior la spital, anunță Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR încărcat cu piatră s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, în zona blocuri. Impactul s-a produs pe sensul de mers către Pitești.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare și două echipaje cu ambulanțe SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3