New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: ISU Argeș infirmă știrea inițială și informează că nu au fost victime încarcerate. O singură persoană, o femeie în vârstă de 59 de ani, din județul Brașov, pasageră pe scaunul din dreapta-față al autoturismului, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, comunică Poliția argeșeană.

Citiți și: Argeș. Accident extrem de grav: Copil lovit de TIR la Mărăcineni!

Conform aceleiași surse, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul unei autoutilitare (în vârstă de 49 de ani, din localitatea Văleni – județul Dâmbovița), în timp ce conducea spre Pitești, nu s-a asigurat la schimbarea benzii a doua cu prima bandă și a acroșat autoturismul care mergea în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat. La volanul Peugeot-ului se afla un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Brașov. Șoferul autoturismului nu a fost rănit.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, pe sensul de mers către Pitești. Un autoturism Peugeot s-a răsturnat. Circumstanțele în care a avut loc accidentul încă nu sunt cunoscute.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, două persoane ar fi încarcerate.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un altul cu modul de descarcerare și două ambulanțe (SMURD de terapie intensivă mobilă și de la Serviciul Județean). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești).

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3