Donaris 930 x 122

accident

Update: Accident în Pitești. Ambii șoferi erau sub influența alcoolului

Accident în Pitești. Ambii șoferi erau sub influența alcoolului.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

UPDATE 22.30: Au fost două mașini implicate și ambii șoferi au consumat alcool, anunță IPJ Argeș. Amândoi se aflau singuri în maşină. Cel cu Renault ar fi pătruns pe contrasens și avea peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celalalt conducător auto, de asemenea, era sub influența alcoolului, dar sub limita de 0,40 mg/l. „În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

 

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

 

UPDATE: “În urma evenimentului, a rezultat o victimă, un bărbat de 36 de ani, care a suferit răni la nivelul capului (o tăietură de aproximativ 4 cm). I-au fost acordate îngrijirile medicale și a fost transportat la spital pentru mai multe investigații medicale”, a transmis ISU Argeș.

Ştirea iniţială

Accident în Pitești. Un șofer a intrat cu mașina într-un gard, pe str. Depozitelor. S-a întâmplat în această seară, aproape de ora 22.

 

 

Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulantă SMURD de prim ajutor.

 

 

Din primele informații, nu a suferit nimeni răni grave, decât zgârieturi.

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90