Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI, LÂNGĂ ”ODOBESCU”

UPDATE: Accident în Pitești, lângă ”Odobescu”. Accidentul s-a produs după ce o șoferiță de 46 de ani, din București, în timp ce se deplasa pe strada Vasile Pârvan, a intrat pe contrasens. Autoturismul pe care îl conducea, un Renault, a lovit o altă mașină (Mazda), condusă de o piteșteancă de 29 de ani.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma accidentului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față din Mazda, un bărbat de 63 de ani, din Pitești, a fost rănit ușor, acuzând dureri toracice. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență. Cele două șoferițe au primit îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute în zona Colegiului Național ”Alexandru Odobescu” din municipiul Pitești.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care ne furnizează informația, două persoane ar fi rănite ușor.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3