EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN POPA ȘAPCĂ. ȘOFER RĂNIT

UPDATE: Accident în Popa Șapcă. Șofer rănit. Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, după ce un piteștean de 56 de ani, care conducea un autoturism Toyota pe strada Costache Negri, dinspre Târgul din Vale către Podul Viilor, „nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga”.

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Mașina a intrat în coliziune cu un autoturism BMW, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 37 de ani, din orașul Costești. În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-o Dacia Duster, condusă de un șofer în vârstă de 58 de ani, din  orașul Mioveni.

Șoferul BMW-ului a fost rănit ușor, precizează sursa citată.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș: Șofer de 74, implicat în evenimentul rutier

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în urmă cu puține minute în cartierul piteștean Popa Șapcă, pe strada Râurilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană este rănită, dar neîncarcerată și conștientă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu o ambulanță de la Servicul Județean de specialitate și un altul de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3