Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN VALEA URSULUI. AGENT DE LA MSS, ÎNCARCERAT

UPDATE: Accident în Valea Ursului. Agent de la MSS, încarcerat. În urma accidentului, au rezultat două victime, ambele din autoturismul care aparține firmei de securitate MSS, cei doi fiind angajați ai societății: șoferul, în vârstă de 21 de ani, și un pasager, în vârstă de 38 de ani.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Șoferul „a fost extras cu ajutorul mijloacelor speciale din dotarea autospecialei și predat unui echipaj al Ambulanței, iar cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care prezenta plăgi minore la nivelul membrului superior stâng și dureri abdominale, a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital„, transmite ISU Argeș.

Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, după ce angajatul firmei de securitate, în timp ce se deplasa dinspre Pitești  către Râmnicu Vâlcea, nu a asigurat atunci când a vrut să întoarcă autoturismul și a fost acroșat de TIR, care circula în aceeași direcție. La volanul autocamionului se afla un bărbat de 46 de ani, din Timișoara.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Un echipaj cu o autospecială, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un altul cu o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ au intervenit azi-dimineață, în jurul orei 4, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în satul Valea Ursului din comuna Bascov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Au rezultat două victime, dintre care una încarcerată, conform sursei citate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90