New Profesional Consult 930 x 122

accident mihaesti

UPDATE: ACCIDENT MIHĂEŞTI. MOTOCICLISTUL ŞI TÂNĂRA CARE-L ÎNSOŢEA AU AJUNS LA SPITAL

UPDATE 15.30: „Două victime conștiente, un bărbat și o femeie, ambele aflate pe motocicletă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ, iar femeia în vârstă de 30 de ani prezenta un traumatism lombar și un traumatism la membrul inferior drept, a fost preluată de către echipajul SMURD și a primit îngrijiri medicale. Ulterior ambele victime au fost transportate la spital”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Accident mortal în Argeş: O fată a decedat. Bebeluş în stop cardio-respirator şi alte trei fetiţe rănite

UPDATE: ISU Argeş confirmă „Accident rutier produs între o motocicletă și un autoturism, în comuna Mihăești, posibil o victimă, conştientă (motociclist). Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție şi o ambulanță SMURD”.

În urmă cu puţin timp, martori oculari aflaţi în trafic pe DN73, pe raza comunei Mihăeşti, au publicat imagini cu ceea ce pare a fi un eveniment rutier grav.

Citiți și: UN ŞOFER OBOSIT A BĂGAT DOI COPII ÎN COMĂ. AL TREILEA ARE PICIORUL RUPT

Din primele informaţii, ar fi vorba despre un accident în care sunt implicaţi un motociclist şi un şofer auto. Vom reveni.

(Foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90