EcoMoto 930×122

accident

    UPDATE ACCIDENT MORĂREȘTI:TÂNĂR DE 17 ANI, ÎN COMĂ

    UPDATE 23.30. Tânărul este în comă! „Doi tineri cu vârstele de 17 ani, băiat și fata. Băiatul este in stare gravă( in coma ), iar fata este constienta, ambii cu multiple traumatisme”, a transmis ISU Argeș. 

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    UPDATE 23.00: „Din primele verificări efectuate, un tânăr de 17 ani, care conducea o motocicletă pe DJ 703B, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers intrând într-un cap de pod.
    În urma evenimentului, tânărul și pasagera de pe motocicletă, o fată de 17 ani, au fost răniți. (Niciunul nu purta echipament de protecție.)
    Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    UPDATE: IPJ Argeș precizează că evenimentul rutier a avut loc la Morărești, pe DJ 703B. O motocicletă care ar fi lovit un cap de pod. Posibil 2 victime.

    „Accident rutier, motocicletă intrată într-un cap de pod, posibil două victime, Moraresti- Săpunari. Intervine un echipaj de terapie intensiva mobila și un echipaj din cadrul serviciului de ambulanță județean”, a transmis ISU Argeș în urmă cu puțin timp.

    Vom reveni.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90