930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

UPDATE 3: Potrivit Poliției Argeș, tractorul, neprevăzut cu cabină și care avea un motocultor atașat, s-a răsturnat în timp ce șoferul se deplasa dinspre un drum asfaltat pe un drum înclinat, drum care duce către parcelele agricole din localitate. Șoferul a fost prins sub tractor. 

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

UPDATE 2: Bărbatul a decedat, informează ISU Argeș. Avea 65 de ani și era din Cicănești.

UPDATE 1: Se fac manevre de resuscitare. Victima, un bărbat, a fost scoasă de sub tractorul răsturnat. Se află în stare gravă, echipajul de pe ambulanță făcându-i manevre de resuscitare.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Un tractor s-a răsturnat în urmă cu puțin timp în comuna Cicănești. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi grav rănită.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90