930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL. O FETIȚĂ ȘI-A PIERDUT VIAȚA

UPDATE: Accident mortal. O fetiță și-a pierdut viața. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Fetița ar fi traversat neregulamentar drumul și a fost lovită de o dubiță (condusă de un piteștean în vârstă de 43 de ani), care se deplasa dinspre Pitești către Curtea de Argeș. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 7C Bascov-Curtea de Argeș, pe raza satului Zigoneni al comunei Băiculești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, o fetiță în vârstă de 11 ani a fost grav rănită. Conform primelor informații, minora (pieton) ar fi fost lovită de un vehicul, ne anunță Poliția Județeană.

Victima este în stop cardio-respirator. Se fac manevre de resuscitare, la fața locului acționând un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În sprijin a fost solicitat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90