NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT PE NEGRU VODĂ. FEMEIE DECEDATĂ

UPDATE 2: La spital, în ciuda manevrelor de resuscitare, victima a decedat, informează ISU Argeș. Femeia nu a putut fi încă identificată, deoarece nu avea asupra ei niciun act de identitate, iar ”martorii nu au putut oferi informații”, precizează Poliția Județeană.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE 1: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că victima este o femeie în vârstă de aproximativ 55-60 de ani. A fost transportată la spital și i se fac manevre de resuscitare.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Femeia ar fi traversat strada regulamentar, pe trecerea de pietoni din apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu strada Dumbravei.

”Potrivit informațiilor de la fața locului, victima ar fi traversat regulamentar. În timp ce traversa, ar fi venit o dubiță pe banda a doua, femeia a grăbit trecerea și a fost lovită de un autoturism, condus de un piteștean în vârstă de 23 de ani, autoturism care se deplasa pe prima bandă.”, declară pentru ePitești Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Negru Vodă din zona de nord a municipiului Pitești.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, un pieton a fost lovit de o mașină. La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv, strada Negru Vodă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90