New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT RUTIER CU VICTIMĂ

UPDATE: Accident rutier cu victimă. ISU Argeș transmite că o femeie (în vârstă de 46 de ani) a fost rănită (prezenta traumatism cranio-cerebral minor, traumatism la nivelul coloanei cervicale și atac de panică), fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru îngrijiri medicale. Autoturismul în care se afla (ca pasager) ar fi fost lovit în partea din spate de un camion, într-un carambol în care a mai fost implicat un autoturism, conform sursei citate.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Poliția va stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza satului Lăngești al comunei argeșene Lunca Corbului. O persoană ar fi rănită.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă din Pitești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3