Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT. TÂNĂR ÎN STARE GRAVĂ

UPDATE: Potrivit Poliției Argeș, în accident a fost implicat un tânăr șofer, în vârstă de 22 de ani, din Costești. A fost scos din mașină în stare gravă. Medicii de pe ambulanță îi oferă primele îngrijiri la fața locului. Va fi transportat la spital. 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În timp ce se deplasa dinspre Costești către Pitești, tânărul ar fi pierdut într-o curbă controlul asupra volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Poliția Rutieră va stabili cauza accidentului. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că, în urmă cu puține minute, un autoturism BMW a căzut într-o râpă aflată pe marginea râului Teleorman din satul Broșteni, parte a orașului Costești.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În mașină s-ar afla o singură persoană, inconștientă, care este încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un altul de la Serviciul Județean de Ambulanță. Vom reveni cu amănunte despre starea victimei și circumstanțele în care s-a produs accidentul. (Sursă foto interior: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90