EcoMoto 930×122

accident

UPDATE ACCIDENT TIGVENI: PUŞTIUL A PEDALAT PE CONTRANSENS

UPDATE 15.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 16 ani, din Curtea de Argeș, care se deplasa pe bicicletă pe drumul comunal Tigveni, din direcția Tigveni către Vlădești, pe fondul neatenției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș. În urma evenimentului, tânărul de 16 ani a fost rănit ușor și transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE: „Bicilistul a fost găsit inconștient, dar și-a revenit. Prezintă o plagă la nivelul bărbiei și zgârieturi. Este vorba de un băiat de 16 ani”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„Accident rutier, autoturism cu biciclist în comuna Tigveni, o victimă posibil inconștientă. Intervin paramedicii SMURD cu o ambulanță”, transmite ISU Argeș la această oră.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90