930 x122 grota rece

campulung muscel

UPDATE: ACUZAT CĂ ȘI-A VIOLAT MAMA, ARESTAT

UPDATE: A fost dispusă arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. 

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Caz șocant în Argeș: Acuzat că și-a violat mama. Polițiștii Municipiului Câmpulung Muscel au reținut un bărbat de 32 de ani, din comuna Godeni, bănuit de viol.

Individul este bănuit că în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2019 ar fi întreținut relații sexuale cu mama lui, în vârstă de 49 de ani, împotriva voinței acesteia.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Violul ar fi avut loc după ce atât fiul, cât și mama ar fi consumat băuturi alcoolice acasă la tatăl agresorului, victima și fiul acesteia locuind la altă adresă. După ce ar fi fost violată, femeia a anunțat autoritățile.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3