EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ALARMĂ FALSĂ DE ACCIDENT ÎN ARGEŞ

UPDATE: Alarmă falsă de accident în Argeş. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au fost anunţate pentru a interveni în comuna Merişani, satul Vâlcele. Potrivit ISU Argeş, apelanta a anunţat accidentul, a închis imediat telefonul, iar apoi nu a mai putut fi contactată în timpul în care echipajele se îndreptau la faţa locului. Ulterior, accidentul nu a fost confirmat, fiind catalogat precum o alarmă falsă. Echipajele s-au întors la unitate.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

La această oră, se fac cercetări pentru a descoperi identitatea persoanei care a apelat la 112 şi a anunţat un accident fals. Persoana în cauză riscă să fie amendată.

Vă reamintim faptul că este indicat să sunaţi la numărul de urgenţă 112 doar atunci când aveţi un motiv real şi bine întemeiat.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În urmă cu puţin timp, un accident rutier s-a produs în comuna Merişani, satul Vâlcele, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ( ISU) Argeş.

La faţa locului intervin o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SMURD TIM şi o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit sursei citate, ar exista 4-5 victime. Revenim cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3