EcoMoto 930×122

apa canal

UPDATE: ANGAJAT DE LA APĂ CANAL PITEȘTI, GĂSIT SPÂNZURAT

UPDATE: Angajat de la Apă Canal Pitești, găsit spânzurat. Poliția Argeș ne informează că, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul angajatului. Bărbatul avea 31 de ani și era din comuna argeșeană Țițești. Potrivit sursei citate, a fost vorba de sinucidere. Motivul sinuciderii, cel puțin deocamdată, nu este cunoscut.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În urmă cu puține minute, un bărbat în vârstă de aproximativ 28-29 de ani a fost găsit spânzurat în sediul de pe strada Smârdan al societății Apă Canal 2000 SA Pitești.

Potrivit lui Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, bărbatul a fost găsit spânzurat de o țeavă de gaze pe holul sediului Apă Canal.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Un echipaj cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă sosit la fața locului face manevre de resuscitare. De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție.

Conform sursei citate, bărbatul era angajat ca îngrijitor de spații verzi la societatea de apă și canalizare a municipalității piteștene. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90