Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ARGEȘ – MAMĂ ȘI FIU, LOVIȚI DE MAȘINĂ

UPDATE: Argeș – mamă și fiu, loviți de mașină. Victimele sunt mamă și fiu (în vârstă de 42 și, respectiv, 8 ani, ambii din Coșești). Au fost accidentați de un autoturism Dacia Logan, condus de un șofer de 37 de ani, din comuna argeșeană Dârmănești.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Femeia prezenta suspiciune de fractură costală și escoriații, iar copilul, escoriații și dureri de cap. Poliția Rutieră va stabili exact în ce condiții s-a produs accidentul.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute pe DJ 731 Piscani – Domnești, pe raza comunei argeșene Coșești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, două persoane (femeie și copil), pietoni, au fost loviți de o mașină.

La fața locului intervin un echipaj cu ambulanță SMURD prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Vom reveni cu amănunte.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90